Wat Brave voor jou kan doen

Diensten

Websites ontwerpen en ontwikkelen

Een website is er in ontelbare maten en vormen, maar dat je als bedrijf of vereniging een online aanwezigheid moet hebben, staat vast.

Afhankelijk van wat je nodig hebt, verschilt ook de kostprijs om een goede website te ontwikkelen. Je kan het natuurlijk zelf doen, maar als je Brave Design inschakelt, ben je verzekerd van een professionele, goed uitziende en gebruiksvriendelijke website.

Wat kost een website?

Branding: logo & huisstijl

Branding is tonen wie je bent als vereniging, bedrijf, merk, vereniging... Natuurlijk hoort daar een stijlvol logo bij. Maar ook details die ervoor zorgen dat al je visuele communicatie meteen herkenbaar is horen daarbij: kleuren, typografie en grafische elementen.

Brave Design denkt samen met jou na over hoe die visuele identiteit het beste jouw eigenheid kan weerspiegelen.

Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp is eigenlijk een verzamelnaam. Alle visuele communicatie heeft in meer of mindere maten grafisch ontwerp ondergaan. Maar het bewust nadenken over hoe je iets visueel zal communiceren zorgt voor overtuigingskracht.

Het kan dus gaan om flyers, posters, uitnodigingen, presentaties... you name it. Wil je dat iets er precies goed uitziet: laat het grafisch ontwerp over aan Brave Design.

Geanimeerde presentaties

Je wil je idee, project of bedrijf voorstellen. Alleen liefst niet met een powerpoint uit de jaren '90. Een geanimeerde presentatie ziet er niet alleen professioneel uit, ze vangt ook beter de aandacht én brengt je boodschap duidelijker over.

Niets dan voordelen dus. Brave Design kan op basis van jouw presentatie een animatiefilmpje maken waar je concurrenten jaloers op zullen zijn.

We horen graag iets van jou. Vertel ons wat je doet.

Brave design contacteren