Waar je rekening mee moet houden voor ontwerp en ontwikkeling van een website

Wat kost een website?

Je denkt aan een website, maar wil wel graag weten hoeveel dat gaat kosten? Een beetje uitleg...

Wat een website precies kost hangt van een aantal factoren af. Om te beginnen wat het beoogde doel van de website precies is. Een eenvoudige website die voorstelt wat je doet, je contactgegevens en openingsuren geeft, hebben we snel voor elkaar en hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je kan ook een website helemaal op maat laten maken, met precies de functionaliteiten die jou van pas komen.

Brave Design doet er alles aan om jou een zo gedetailleerd mogelijk voorstel te doen, zodat de prijs op de offerte ook de uiteindelijke kostprijs is.

Standaard website

Een eenvoudige website, die jou in stijl online lanceert.

Met een standaard website kan je je voorstellen aan bezoekers of klanten en hen allerlei nuttige informatie bezorgen. Een contactformulier hoort hier ook bij. Dit is een budgetvriendelijke manier om een online aanwezigheid te hebben.

€ 1.199

Dit wil ik!

Website op maat

Een website op maat gemaakt, precies zoals jij hem nodig hebt.

Met een website op maat kan je alle richtingen uit. Een content management systeem? No problem. Een database met filtersysteem? Yes. Het kan allemaal.
We steken samen de ideale website voor jou in elkaar.

Offerte op maat

Vanaf € 3.299

Doe maar op maat

Webshop

Een website waarmee je je klanten ook online kunt bedienen.

Het belang van een webshop te hebben, ook als je hoofdzakelijk offline verkoopt, is de laatste tijd heel duidelijk geworden. Met een gebruiksvriendelijke webshop kun je snel online beginnen te verkopen en je klanten blijven bereiken.

Vanaf € 4.499

of € 399 per maand

Yes, webshop graag

We horen graag iets van jou. Vertel ons wat je doet.

Brave design contacteren